Nieuwe ronde, nieuwe vragenlijst!

Nieuwe ronde, nieuwe vragenlijst!

Als je recent te gast bent geweest bij Physiomotion, dan is het je vast al gevraagd: “Zou je ons willen helpen onze service te verbeteren door een korte vragenlijst in te vullen?” Hierna komt een van onze medewerkers met een tablet naar je toe. Vaak denken mensen dat een mening verloren gaat, maar we zijn hier actief mee bezig! Ons team heeft de antwoorden op de vragelijsten bekeken en hier een aantal punten uit gehaald om aan te werken.

Eerste resultaten

Februari zijn we gestart met de eerste vragenlijst  (lees hier meer over onze start: http://www.physiomotion.nl/blog/carerate ). We willen eerst onze gasten enorm bedanken voor het invullen van de vragenlijsten. De eerste ronde was voor ons ook een verrassing. Zo kregen we positieve reacties van de mensen die komen in de praktijk. Wat we konden lezen is dat mensen zich welkom voelen en persoonlijke aandacht ervaren als een sterk punt van ons team. Dit willen we graag houden als sterk punt en mogelijk versterken!

Om je te verbeteren, moet je ook open staan voor suggesties. Daarom zijn we ook blij dat onze gasten zich vrij voelen om eerlijk te zijn in hun suggesties. Hierbij zat naast opbouwende kritiek ook een aantal praktische suggesties die we vrij snel kunnen en willen verbeteren.

Praktische suggesties? Wij komen in actie!

Zoals al vermeld in de eerste blog (http://www.physiomotion.nl/blog/carerate) was er een suggestie achtergelaten voor een rustplekje bij de sportzaal. Dit hebben we opgelost door stoelen en een tafeltje neer te zetten. Er zijn nu plannen dit wat meer aan te gaan kleden!

Een andere tip was dat de klok voor de mensen die binnen komen lastig zichtbaar is. Daarom is er een nieuwe klok besteld die zo snel mogelijk een mooi en vooral zichtbaar plekje gaat krijgen in de praktijk.

Tweede ronde

Veel mensen hebben meegewerkt aan de eerste ronde. Maar we willen de kleine vragenlijsten blijven inzetten om ons te verbeteren op verschillende vlakken. Deze ronde willen we graag weten hoe we professioneler en persoonlijker kunnen zijn in de ogen van de gasten van Physiomotion. Het leuke is dat de eerste ingevulde lijsten al binnen zijn met leuke en vooral interessante antwoorden.

Help ons? Nieuwe lijst invullen

Of je nou regelmatig bij ons komt voor fysiotherapie en sport, of misschien enkel een keertje voor een massagebehandeling, het maakt niet uit. Jouw mening telt mee. Wij weten pas wat onze gasten denken, wanneer ze hier  met ons over willen praten.

Heb je de vragenlijst nog niet ingevuld tijdens de tweede ronde? Wil je helpen? Vraag dan op onze locatie om een tablet aan een van onze baliemedewerkers, fysiotherapeuten of sportprofessionals. Mocht je het liever thuis op je gemak de vragenlijst invullen? Dat kan via de onderstaande link:

https://m.rate.nl/start/phm

Wanneer onze volgende ronde start maken we de resultaten weer bekend!

 - Jasper Pupella, Media, Marketing & Frontoffice Medewerker


Stephanie Leyh
Stephanie Leyh
Fysiotherapeut, Manueel Therapeut, Bekkenfysiotherapeut, Ademhalingsspecialist

Lees meer

Bekijk meer specialisten
Partners
© Physiomotion 2019 | Privacy statement | Openingstijden | Disclaimer