Bij Physiomotion staat de klant op nummer 1!

 

Veelgestelde vragen

 • Wat is Mothers in Motion?

  Mothers in Motion is uniek in Nederland. Het is professionele begeleiding voor aanstaande en jonge moeders rondom de zwangerschap. Het programma is ontwikkeld door Stephanie Leyh, een ervaren fysio, manueel - en bekkentherapeut die de Zwangerfit® opleiding én diverse sportopleidingen heeft afgerond. Haar passie is een bedrage te leveren aan "Women's Health". Binnen haar specialisatie van bekkenfysiotherapie behandelt en traint ze al ruim 10 jaar succesvol zwangere vrouwen. Mothers In Motion is niet met andere zwangerschapscursussen te vergelijken. Mothers In Motion combineert sporten en ontspanning met  paramedische kennis en begeleiding, zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling. Met het Mothers In Motion programma ervaar je een pijnvrije zwangerschap of zo min mogelijk ongemakken. Je blijft je tijdens de zwangerschap superfit voelen en een soepele bevalling als gevolg. Na je bevalling kom je terug om verder je buikspieren en bekkenbodem weer op sterkte te brengen en om je oude figuur terug te krijgen.  


  Klik hier voor meer informatie : In 5 stappen van zwanger naar fitte moeder!

 • Ik wil mijn afspraak afzeggen, wat nu?
  Als je een afspraak wilt afzeggen kan dit via telefoon, mail of ons contactformulier.
  Hiervoor hanteren wij een termijn van 24 uur.

  Wanneer je een afspraak later dan 24 uur van tevoren afmeld zijn we gerechtigd om een factuur uit te sturen voor een niet nagekomen afspraak.
 • Wat is fysiotherapie?

  Fysiotherapie is een paramedische discipline die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat. Dit kan variëren van een enkelblessure tot hoofdpijnklachten. Wervelkolomklachten zoals rugpijn of nekpijn zijn veel voorkomende klachten. Het bewegingsapparaat van het lichaam omvat het complete systeem dat de mens nodig heeft om zich voort te bewegen.


  Hieronder vallen gewrichten, gewrichtskapsels en -banden, zenuwen en spieren. De behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit mobilisaties (verbeteren de gewrichtsfunctie) of trainingstherapie. De soort behandeling is afhankelijk van de klacht van de client. Bij Physiomotion zien wij het lichaam als een totaliteit waarbinnen elk onderdeel een integrale rol speelt en de andere lichaamsonderdelen beïnvloed. Het bekken, dat wij de fundering van het lichaam noemen, staat hierbij centraal. Je ontvangt heldere analyses en wij hanteren de meest moderne en bewezen technieken als echografie en EMG in onze diagnostiek. 

 • Hoe kan fysiotherapie helpen bij Ademhalingsklachten?

  Een groot percentage van de Nederlandse bevolking kampt met ademhalingsproblemen. Dit kan tot uiting komen in de vorm van astmatische klachten, hyperventilatie of ook wel "overbreathing" genaamd. BreathingMotion is een vorm van bio-feedback, waarbij de combinatie van fysiologie en psychologie wordt gemaakt. Met BreathingMotion maken wij een analyse maken van jouw ademgedrag. Wij brengen jouw ademgedrag voor je in kaart en bieden een oplossing. BreathingMotion is een particulier product maar als je een verwijzing van jouw huisarts opvraagt kan veel van de kosten gedeclareerd worden via je zorgverzekering afhankelijk hoe je verzekerd bent.

 • Waarom sporten bij Physiomotion? Wat maakt het anders?

  Bij Physiomotion ga je voor resultaat en sport je onder professionele begeleiding! Met een programma op maat werk je op een bewuste en gezonde manier aan je persoonlijke gezondheidsdoelen. En dat alles in een prettige sfeer!


  Je start met een intakegesprek, dit is een lichamelijk onderzoek, met een aantal metingen en een conditietest. Op deze wijze brengen wij samen in kaart wat je behoeftes zijn en hoe de gewenste resultaten het beste behaald kunnen worden. Vervolgens stellen wij een programma op maat samen en kun je aan de slag.


  Wanneer je vragen hebt tijdens het trainen is er altijd iemand in de zaal aanwezig die je kan helpen. Mocht je een oefening niet goed doen, dan word je direct gecorrigeerd door een sportprofessional in de zaal. En wanneer je jouw schema goed hebt doorlopen en doelen hebt gehaald plannen we een nieuwe afspraak in bij 1 van onze sportprofessionals zodat er een nieuw schema kan worden opgesteld. 


  Kom gerust eens langs. Je krijgt een rondleiding en de informatie die jij nodig hebt. Tot snel!

 • Wat zijn de algemene voorwaarden van Physiomotion?
  Onze algemene voorwaarden zijn te vinden op de onderstaande pagina:

  http://www.physiomotion.nl/specialism/algemene-voorwaarden
 • Wat is de klachtenregeling?

  Klachtenregeling


  U mag ervan uitgaan dat elke fysiotherapeut zijn vak zo goed mogelijk uitoefent. Heeft u toch klachten of suggesties over de behandeling of de manier waarop uw fysiotherapeut met u omgaat of over andere zaken aangaande de praktijk, dan is het goed om dat kenbaar te maken. Voor uzelf, voor andere patiënten en voor de kwaliteit van de fysiotherapie. Wij zien een klacht of suggestie als een gratis advies.


  Om te beginnen is het de moeite waard om een gesprek aan te gaan met uw fysiotherapeut. U kunt zich ook wenden tot een collega-fysiotherapeut, één van de praktijkhouders of de receptionist. Daarnaast is er de mogelijkheid een klacht schriftelijk in te dienen. Het klachtenformulier is te vinden op de website (www.physiomotion.nl) of bij de receptie. U kunt het formulier via de e-mail versturen, in de klachten- suggestiebus achterlaten of aan één van onze medewerkers geven. Binnen 3 weken wordt er met u, indien gewenst, contact opgenomen over de opvolging van de klacht.


   


  Levert een gesprek of het indienen van een klacht bij de praktijk niet het gewenste resultaat op, dan kunt u gebruik maken van de klachtenprocedure van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie). Er zijn drie instanties waar u met uw klacht terecht kunt:  • De Klachtencommissie van het KNGF

  • De Commissie van Toezicht van het KNGF

  • Het Regionaal Tuchtcollege van de overheid


  Klachten aan bovengenoemde instanties kunnen alleen schriftelijk en niet anoniem worden ingediend. In alle gevallen wordt uw klacht behandeld door een onafhankelijke commissie, bestaande uit een jurist, deskundigen/fysiotherapeuten en, bij de Klachtencommissie, een vertegenwoordiger van de overkoepelende patiëntenorganisatie en zal er een uitspraak worden gedaan.

  Onderaan deze pagina vindt u ons contactformulier. Deze kunt u tevens gebruiken om uw klacht of suggestie in te dienen. Als het u beter uitkomt, mag u ons ook een mail sturen naar info@physiomotion.nl
  Mocht u het liever fysiek willen invullen, ga dan naar deze pagina:


  http://www.physiomotion.nl/specialism/incidentenformulier

Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeringen


Physiomotion

Heeft u een andere vraag?

Vul onderstaand formulier in

© Physiomotion 2018