2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam   info@physiomotion.nl   010 217 9340

COVID 19

In verband met maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus heeft Physiomotion per 15 maart haar deuren moeten sluiten. Per maandag 11 mei hebben we onze praktijk mogen heropenen voor alle één-op-één sessies, zoals fysiotherapiebehandelingen en personal training. Wij nemen hierbij uitgebreide veiligheidsmaatregelen, zie onderstaande informatie. Neem contact op om een afspraak te plannen. 
 

Veiligheidsmaatregelen:

Bij Physiomotion hanteren we de hoogste veiligheidsnormen en nemen we verschillende extra maatregelen om uw veiligheid te kunnen waarborgen. We dragen te allen tijde een beschermend masker (FFP2) en een bril en reinigen de praktijk voorafgaand aan uw bezoek grondig. 

Wat wij van onze cliënten vragen, is het volgende:

  • Natuurlijk vragen we iedereen met klachten, een loopneus, koorts of verkoudheid, om NIET TE KOMEN. en de BEHANDELING TE VERZETTEN. Je kunt tot 12 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos annuleren. 
  • Ontsmet je handen als bij binnenkomst met de daarvoor aanwezige ontsmettingsdoekjes.
  • Neem voor behandelingen en intake afspraken zelf twee  handdoeken mee.
  • Neem voor personal training en één-op-één sportsessies tenminste één eigen handdoek mee.
  • Kom alsjeblieft naar de praktijk in sportkleding, of neem een T-shirt en broek / legging mee voor zowel behandelingen als sportsessies. (Onze kleedruimten zijn niet toegankelijk!).
  • Het is je eigen verantwoordelijkheid om tijdens de behandelingen een eigen masker mee te nemen indien gewenst. Dit is niet verplicht.


Fysiotherapie, PT & (sport) intakes

Physiomotion is weer geopend voor - in ieder geval - de volgende diensten:

Heeft u klachten of durft u een bezoek aan de praktijk niet aan? Geen probleem, we blijven beschikbaar voor online consultaties

 

010-217 93 40info@physiomotion.nl