2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam     +31 6 5262 5741    info@physiomotion.nl

Physiomotion-headers-surf.jpg

Bewust en op een gezonde manier
aan jouw gezondheidsdoelen werken

Missie & methode →

Missie en methode

Bij Physiomotion werken alleen gecertificeerde fysiotherapeuten die óók de trainingen verzorgen. Aandacht voor correcte training staat centraal in onze personal training, maar ook in de groepslessen. De juiste houding en uitvoer, voor optimaal effect en ter voorkoming van klachten.

Aan de basis van onze fysiotherapie staat een gedegen diagnose. Het gehele lichaam wordt meegenomen in de analyse. Ons internationale team beschikt over de kennis en middelen om van de meest complexe klachten de oorzaak te achterhalen. Pas als de oorzaak bekend is, kan een effectief behandelplan worden opgesteld. Meer weten?

010-217 93 40info@physiomotion.nl →

 

 

Persoonlijke en professionele begeleiding

Bij Physiomotion ga je voor resultaat en sport je onder professionele begeleiding! Met een programma op maat werk je op een bewuste en gezonde manier aan je persoonlijke gezondheidsdoelen. Wij trainen in de juiste bio-mechanische ketens en alijgnment. En dat alles in een prettige sfeer!

Je start met een intakegesprek, dit is een lichamelijk onderzoek, met een aantal metingen en een conditietest. Op deze wijze brengen wij samen in kaart wat je behoeftes zijn en hoe de gewenste resultaten het beste behaald kunnen worden. Vervolgens stellen wij een programma op maat samen en kun je aan de slag.

Wanneer je vragen hebt tijdens het trainen is er altijd iemand in de zaal aanwezig die je kan helpen. Mocht je een oefening niet goed doen, dan word je direct gecorrigeerd door een fysiotherapeut in de zaal. En wanneer je jouw schema goed hebt doorlopen en doelen hebt gehaald plannen we een nieuwe afspraak in bij 1 van onze fysiotherapeut zodat er een nieuw schema kan worden opgesteld.