2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam   info@physiomotion.nl   010 217 9340

Beste client,

Op zondag 15 maart heeft de regering het nieuwe protocol en de maatregelen aangekondigd om iedereen te beschermen tegen dit zeer besmettelijke virus. Physiomotion heeft haar deuren gesloten tot 6 april, of tot er meer nieuws beschikbaar is. We hopen dat jij en je gezin in de tussentijd veilig en gezond zijn en blijven.

We gaan deze tijd op een positieve manier gebruiken door enkele plannen te realiseren om onze praktijk en faciliteiten te verbeteren. We zullen ook regelmatig tips en oefeningen op sociale media plaatsen die betrekking hebben op enkele van de lichamelijke pijnsymptomen die je mogelijk heeft en voor iedereen in het algemeen om fit te blijven in je eigen huis. Neem gerust contact met ons op via de e-mail: info@physiomotion.nl. We zullen veelal aanwezig zijn in de praktijk en beschikbaar om eventuele telefonische vragen te beantwoorden. Volg ons op www.facebook.com/Physiomotion.Rotterdam/ of www.instagram.com/physiomotion/ om in contact te blijven. 

Eind maart of begin april nemen wij weer contact met u op voor verdere behandelingen en afspraken of voor verder nieuws met betrekking tot de gevolgen van het coronavirus.

Bedankt voor je aandacht en begrip,
team Physiomotion

----

The movement specialists

Bij Physiomotion weten we hoe het lichaam werkt. We zijn nieuwsgierig naar het individu. Jouw persoonlijke doelen, sterke en zwakke punten vormen de basis van wat we doen. 

We werken alleen met (internationaal) getrainde en gecertificeerde fysiotherapeuten. Voor de fysiotherapie behandelingen,  maar ook voor onze personal training en groepslessen. Zo kunnen we een verantwoorde, effectieve en leuke training garanderen.

010-217 93 40 info@physiomotion.nl

Physiomotion, fysiotherapie rotterdam

Sport blessures, fysieke klachten of behoefte aan medische revalidatie?

 

Vind jouw fysiotherapie  →

athletic.png

Fitness, groepslessen en personal training, verzorgd door gecertificeerde fysiotherapeuten.

Ontdek onze sportschool →

pregnant.png

Pre- en postnatale training, fysiotherapie, begeleiding en workshops.

Ontdek Mothers in Motion →

Het optimale bereiken...
op je eigen niveau en tempo.

Voor gespecialiseerde training tijdens de zwangerschap en na de bevalling hebben we het Mothers in Motion programma ontwikkeld →


Wie verantwoord en met plezier wil trainen, bieden we fitness faciliteiten en groepslessen en hoogwaardige personal training →


We hebben een internationaal team van gecertificeerde fysiotherapeuten en enkele fantastische in-house zorgpartners.


Bij Physiomotion zetten we alle beschikbare moderne technologie in om betrouwbare en objectieve diagnoses en effectieve training te kunnen garanderen. We bieden geavanceerde analyse- en trainingsmethoden aan, zoals EchografieCapnometry®, Electro myography (EMG) en Functional Electro Stimulation (FES).