2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam   info@physiomotion.nl   010 217 9340

Beste client,

In verband met maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus heeft Physiomotion per 15 maart haar deuren moeten sluiten. Per maandag 11 mei hebben we onze praktijk mogen heropenen voor alle één-op-één sessies, zoals fysiotherapiebehandelingen en personal training. Wij nemen hierbij uitgebreide veiligheidsmaatregelen. Klik hier voor meer informatie. Neem contact op om een afspraak te plannen. 
 

De sportschool blijft voorlopig nog gesloten. We zijn bezig weer wat buitentrainingen op te zetten en blijven ook online trainingen aanbieden via Facebook en Youtube.

Bedankt voor je aandacht en begrip,
team Physiomotion

----

The movement specialists

Bij Physiomotion weten we hoe het lichaam werkt. We zijn nieuwsgierig naar het individu. Jouw persoonlijke doelen, sterke en zwakke punten vormen de basis van wat we doen. 

We werken alleen met (internationaal) getrainde en gecertificeerde fysiotherapeuten. Voor de fysiotherapie behandelingen,  maar ook voor onze personal training en groepslessen. Zo kunnen we een verantwoorde, effectieve en leuke training garanderen.

010-217 93 40 info@physiomotion.nl

Physiomotion, fysiotherapie rotterdam

Sport blessures, fysieke klachten of behoefte aan medische revalidatie?

 

Vind jouw fysiotherapie  →

athletic.png

Fitness, groepslessen en personal training, verzorgd door gecertificeerde fysiotherapeuten.

Ontdek onze sportschool →

pregnant.png

Pre- en postnatale training, fysiotherapie, begeleiding en workshops.

Ontdek Mothers in Motion →

Het optimale bereiken...
op je eigen niveau en tempo.

Voor gespecialiseerde training tijdens de zwangerschap en na de bevalling hebben we het Mothers in Motion programma ontwikkeld →


Wie verantwoord en met plezier wil trainen, bieden we fitness faciliteiten en groepslessen en hoogwaardige personal training →


We hebben een internationaal team van gecertificeerde fysiotherapeuten en enkele fantastische in-house zorgpartners.


Bij Physiomotion zetten we alle beschikbare moderne technologie in om betrouwbare en objectieve diagnoses en effectieve training te kunnen garanderen. We bieden geavanceerde analyse- en trainingsmethoden aan, zoals EchografieCapnometry®, Electro myography (EMG) en Functional Electro Stimulation (FES).