2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam     +31 6 5262 5741    info@physiomotion.nl

Physiomotion-header-tennis.jpg

Top revalidatie voor een
top sport prestatie

Sportfysiotherapie

Ben je herstellende van een oude of recente sportblessure? Of wil je op een verantwoorde en veilige manier je (top)sport prestatie optimaliseren? Dan ben je bij Physiomotion aan het juiste adres,

Onze sportfysiotherapeuten zoeken je klacht tot op de bodem uit. Via een “bio-mechanische” screening, een uitgebreide controle van de spieren en gewrichten en een analyse van het gehele lichaam wordt een grondige diagnose uitgevoerd. Je krijgt advies, training en alle noodzakelijke handvaten voor een effectieve revalidatie en een verantwoorde optimalisatie van je sportprestaties.

010-217 93 40info@physiomotion.nl →

  

"Fantastic rehabilitation after an injury playing rugby. Absolutely recommended to all the people that need to come back in action!"

(Michelle C.)

Fysiotherapie voor (top)sporters

De fysiotherapeuten van Physiomotion helpen je om je gewrichten en spieren weer zo goed mogelijk in conditie te krijgen, zodat je jouw sport weer zo goed mogelijk beoefent. Je krijgt een duidelijke diagnose, uitleg  en een plan-van-aanpak voor het herstel. Met praktische adviezen en oefeningen kun je je conditie op peil houden en trainen op een medisch verantwoorde manier. Bij de diagnose en behandeling passen we technieken toe als echografie, Mulligan manuele therapie (pijnloos) en medisch intapen. Uiteraard moet je ook zelf aan de slag met oefeningen en het trainen van je spieren.  

Sportfysiotherapie intake

De eerste intake begint met het bespreken van jouw situatie, je klachten en/of je wensen. Vervolgens maken we een analyse van je situatie en je blessure. Daarna stellen we het behandelplan op waarmee jij het optimale resultaat bereikt.

Maak een afspraak