2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam     +31 6 5262 5741    info@physiomotion.nl

Physiomotion-headers-sprotschoenen.jpg

We will get you
going again

No-nonsense fysiotherapie

Bij Physiomotion werkt een internationaal team van ervaren fysiotherapeuten. We hebben een sterke focus op bio-mechanische analyse en kijken nauwgezet naar de houding en uitlijning van het lichaam. We gebruiken alle beschikbare methoden en innovatieve meettechnieken om objectieve diagnose en effectieve therapie met onmiddellijke resultaten te garanderen. No-nonsense fysiotherapie, die een structurele oplossing en langdurige resultaten biedt!

010-217 93 40info@physiomotion.nl →

 

 

Wij gaan buiten de gebaande paden
om structurele oplossingen te bieden.

Fysiotherapie behandeling van:

  • Nek- of rugpijn.
  • Hoofdpijn of ademhalingsproblemen.
  • Prenatale problemen / bekkeninstabiliteit.
  • Postnatale problemen / diastasis en prolapses.
  • Heup-, knie- of enkelproblemen.
  • Schouder-, elleboog- of polsproblemen.
  • Allerlei (top) sportgerelateerde klachten / blessure of beperkingen. (Recente verwondingen, maar ook oude onopgeloste problemen. We krijgen veel "moeilijke gevallen" en derde verwijzingen!)
  • Revalidatie van knie / schouder / enkel / onder / bovenrug / nek / en alle vrouwelijke bekkenoperaties!

* We bieden geen behandeling voor CVA, Parkinson, aangeboren afwijkingen, ziekten van het centrale zenuwstelsel, ASL, MS, SLE en andere belangrijke hersenaandoeningen.

Diagnostische methoden

Bij Physiomotion worden verschillende diagnostische technieken gebruikt, zoals echografie, Capnografie en Electromyografie. Er wordt altijd gezocht naar de óórzaak van de klachten. Vervolgens kunnen onze fysiotherapeuten met jarenlange ervaring, diverse opleidingen en internationale technieken een compleet plan bieden met een structurele oplossing. We gaan verder dan de standaardbehandeling... om antwoorden en informatie te geven over wat en hoe u moet trainen voor een goede lange-termijn oplossing. Onze fysiotherapeuten zorgen voor "hands-on" mobilisatie van de gebieden die stijf of beperkt in beweging zijn. Daarnaast krijgt u een gedetailleerd persoonlijk trainingsprogramma op maat om te voorkomen dat uw probleem in de toekomst terugkomt!

Maak een afspraak