2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam     +31 6 5262 5741    info@physiomotion.nl

Foto-zwangere-vrouw-poster.png

Geniet van een gezonde en
klachtenvrije zwangerschap.

Bezoek mothersinmotion.nl →

Sport & begeleiding tijdens en na de zwangerschap

Met Mothers in Motion brengt Physiomotion een breed scala aan pre- en postnatale trainingen en behandelingen. Het 'Mothers in Motion stappenprogramma' omvat een volledig pakket aan zwangerschapsfitness, groepslessen voor zwangere vrouwen en jonge moeders, en specialistische trainingen en workshops om je fit en klachtenvrij door zwangerschap en bevalling te helpen, en te zorgen voor een snel en verantwoord postnataal herstel.

 

Bezoek www.mothersinmotion.nl

Gun jezelf de beste zorg,
tijdens en na de zwangerschap

Mothers in Motion is ontwikkeld door Stephanie Leyh, (mede-) eigenaar van Physiomotion en ervaren manuele- en (bekken) fysiotherapeut. 

"Ik ben er diep van overtuigd dat met de juiste begeleiding en voorbereiding vrouwen tijdens de zwangerschap geen pijn hoeven ervaren en zich fit kunnen voelen, dat een bevalling vlot kan verlopen en de moeder daarna meer plezier kan beleven aan haar pasgeboren baby. Bovendien hoeft geen enkele vrouw na haar bevalling incontinentie te accepteren. Het is mijn missie om deze boodschap overal bekend te maken. "

In Mothers in Motion komen de resultaten van ruim 20 jaar studie en ervaring samen. Stephanie heeft expertise op het gebied van fysiotherapie, bekkenbodemtherapie, manuele therapie, fitness- en aerobics, ademhalingstherapie (capnometrie) en echografie. 

Plan een intake of vraag informatie aan →