2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam     +31 6 5262 5741    info@physiomotion.nl

Physiomotion-headers-boks.jpg

Pijnvrij het leven leven
dat je wilt

Manuele therapie

Van sportblessures, of revalidatie na een operatie tot werkgerelateerde pijn in nek, schouders of rug, onze manuele therapeuten helpen je snel weer op gang.

Met manuele therapie kunnen we in veel gevallen een verhoogde mobiliteit realiseren in het specifieke aandachtsgebied. We zorgen dat je weer pijnvrij en zonder blokkades kunt bewegen. Daarnaast krijg je deskundig advies over wat je wel en niet in de nabije toekomst kunt doen en hoe je toekomstige blessures kunt voorkomen. Meer weten? 

 

010-217 93 40info@physiomotion.nl →

 

 

De balans herstellen

Het komt tijdens of na een grote inspanning vaak voor, dat gewrichten uit balans raken. Dat hoeft maar heel weinig te zijn of u krijgt al een pijnscheut bij elke beweging, en een plotselinge blokkade. Als daar niets aan gedaan wordt raakt het betrokken gewricht misschien ontstoken en neemt de bewegingsbeperking toe. Dit zorgt voor overbelasting in en rond het gewricht, wat op den duur schade kan veroorzaken aan kraakbeen en ligamenten. De  blokkade moet dus zo snel mogelijk worden opgeheven. Als een gewricht op slot zit ontstaat al na een week spierzwakte en dat wordt zonder behandeling alleen maar erger.

Manuele therapie

Bij Physiomotion tref je ervaren manueeltherapeuten aan met speciale technieken om je wervelkolom of je gewrichten te mobiliseren. Na behandeling beweeg je alles zo snel mogelijk weer. Als dat is bereikt kun je de spieren en zachte weefsels er omheen weer gaan trainen. Na het mobiliseren werken we nauw samen met onze sportinstructeurs om het bereikte resultaat langdurig vast te houden, zodat de kans op herhaling minimaal is.

Maak nu een afspraak