2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam     +31 6 5262 5741    info@physiomotion.nl

[Translate to Nederlands:] personal training rotterdam

You set the destination
we help you get there

Personal training Rotterdam

Wil je je sportprestaties snel verbeteren? Veilig herstellen van een blessure of operatie of wil je verantwoord 'back in shape' komen na je bevalling?
De meest effectieve route om je fysieke doelen te halen is zonder twijfel personal training. Eén op één training met een van onze ervaren fysiotherapeuten, maakt het mogelijk trainingen volledig te personaliseren en af te stemmen op jouw persoonlijke behoeften en doelstellingen.

Op jouw tempo, volgens jouw planning, helpen onze trainer je je doel te bereiken.Neem contact op voor informatie of om een intake te plannen.

010-217 93 40info@physiomotion.nl →

 

 

Een goede 'stok achter de deur'

Veel mensen hebben moeite met het vinden van de motivatie om te sporten. Na het herstellen van lichamelijke klachten en blessures bijvoorbeeld, of bij tijdgebrek door een drukke baan en een gezin. In deze gevallen is personal training de perfecte oplossing. Bij personal training bij Physiomotion leer je wat je moet doen om de verschillende oefeningen echt effectief uit te voeren en hoe je krachttraining correct op jouw lichaam kunt afstemmen. Je haalt het maximale uit elke training. Hé, als de topsporters professionele coaching krijgen ... waarom jij dan niet ?!

Individueel trainingsprogramma

Jouw training wordt door de specialisten van Physiomotion volledig afstemd op je persoonlijke situatie. Jouw specifieke fysieke doelen, evenals eventuele fysieke beperkingen of zwaktes bepalen de training. Door het trainingsschema en de oefeningen te optimaliseren om aan je individuele behoeften te voldoen, zie je al binnen enkele trainingen resultaat. Door met je personal trainer (die ook fysiotherapeut is) een individueel trainingsschema op te stellen, een route naar herstel te plannen en weer in vorm te komen, ben je gemotiveerd om door te gaan. Dit is absoluut de meest effectieve manier om te trainen en elke klacht kwijt te raken!

Gecertificeerde personal trainers

Bij Physiomotion train je altijd met gecertificeerde fysiotherapeuten. Mensen met een diepe kennis en begrip van weten hoe het lichaam werkt. Hiermee kunnen we zorgen voor veilige én effectieve training.

Een afspraak maken