2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam     +31 6 5262 5741    info@physiomotion.nl

variant1_slider.png

Don't let anything
hold you back

Find your treatment →

Nuchtere, effectieve fysiotherapie

Verwacht bij Physiomotion geen lange, zweverige sessies. Gewoon een directe, no-nonsense aanpak. Zo snel mogelijk jouw doelen bereiken. We hebben een getrainde blik enjaren ervaring in internationale fysiotherapiemethoden. Alle fysiotherapeuten bij Physiomotion zijn CKR (Centraal Kwaliteits Register) en BIG geregistreerd. We analyseren altijd het hele lichaam en de 'body alignment' (biomechanics), met een focus op zowel herstel als preventie.

Neem contact op via Whatsapp →

 

Jouw partner in fysieke gezondheid
en welzijn

Allround behandelingen

Of uw doel nu is om pijnvrij te zijn, om topprestaties te bereiken door gedisciplineerde training, of om te herstellen van een blessure, Physiomotion kan u helpen!

Door in te spelen op de unieke behoeften van elke klant, kan ons team van ervaren professionals de oorzaak van problemen identificeren, een duidelijke analyse maken en effectief plannen voor het bereiken van uw langetermijndoelen.

We vinden het belangrijk om onze klanten een ​​gastvrije, professionele en inspirerende omgeving te bieden. Vakkundig advies is te allen tijde beschikbaar en we combineren onze fysiotherapiepraktijk met een eersteklas sport- en wellnesscentrum, zodat klanten gemakkelijk toegang hebben tot verschillende diensten onder één dak.

Innovatieve biofeedbacktechnieken

Alles is verbonden in het lichaam. Daarom doen we altijd een volledige lichaamsanalyse. Met jarenlange ervaring bieden wij een breed scala aan verschillende internationale behandelingstechnieken en innovatieve screeningstechnologie. Naast traditionele handmatige trherapie gebruiken we technieken zoals echografie en EMG voor werkelijke realtime biofeedback en betrouwbare diagnose. We zullen je weer op weg helpen!