2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam     +31 6 5262 5741    info@physiomotion.nl

Physiomotion-headers-hands.jpg

Verbeter je welzijn en prestaties
met een betere ademhalingstechniek

Boek je online analyse en training sessies →

Ervaar optimale gezondheid en prestaties door je ademhaling te verbeteren

Ontdek hoe je ademhalingschemie en ademhalingsgedrag je fysieke, mentale en emotionele welzijn kunnen transformeren.

Samen met onze gecertificeerde specialisten van het Breathing Science Network, bieden we "state of the art" ONLINE praktische ademhalingsopleiding. Ons 'Breathing Learning Program' combineert de kennis van fysiologie met psychologie om te allen tijde een optimaal zuurstofgehalte in het lichaam te helpen bereiken. Het hele programma wordt ondersteund door het gebruik van de capnometer®, een ademend educatief instrument dat je ademhalingsgedrag en CO2-niveaus meet en je “realtime” live feedback geeft over je ademhalingsgewoonten. Neem contact op via Whatsapp voor meer informatie.

Boek een online training of analyse

 

Waarom de ademhaling?

Ademhaling en het effect daarvan op ons leven, zowel positief als negatief, is enorm. In ons leven leren we allemaal ademhalingsgewoonten aan. Deze gewoonten beïnvloeden ons, emotioneel en fysiek. Wanneer de ademhaling wordt belemmerd door slechte ademhalingsgewoonten, kan dit bijdragen tot, of de oorzaak zijn van, een grote verscheidenheid aan klachten. Emotionele, cognitieve, gedrags- en fysieke klachten, zoals: duizeligheid, hoofdpijn (migraine), angst, concentratieproblemen, vermoeidheid, stijve spieren, kaakpijn, moeite met ontspannen, naalden en spelden in de vingertoppen ... of gewoon het gevoel dat je soms niet genoeg lucht krijgt. Deze symptomen kunnen een ernstige impact hebben op zowel de gezondheid als de prestaties op het werk, in de sport of op een professionele baan.

Wat zijn je ademhalingsgewoonten en hoe beïnvloeden deze je?

Ontdek het door je te registreren voor een persoonlijke live interactieve webinarsessie met een Certified Breathing Behavior-analist. Deze zal je, met behulp van de capnotrainer helpen om:

  • Je ademhalingsgedrag te analyseren.
  • Relevante gegevens te verzamelen.
  • Noodzakelijke aanbevelingen doen om je ademhalingstechniek te trainen en je doelen te bereiken.
  • Je helpen om disfunctionele ademhalingsgewoonten te overwinnen.
  • Je ademhalingsmechanica en ademhalingschemie te verbeteren.

The Breathing Science Network

Physiomotion is aangesloten bij het Breathing Science Network. Dit is een groep toegewijde professionals die gepassioneerd zijn om u de best mogelijke online ademhalingstherapie op maat te bieden. We helpen je om disfunctionele gewoonten, die de gezondheid en prestaties negatief beïnvloeden, te identificeren en uit te schakelen. Vervolgens helpen we je om een nieuwe ademhalingstechniek te trainen, om de ademhaling te optimaliseren en het zuurstofgehalte te bevorderen. Met ons breathing learning programm krijg je de controle over je ademhaling en daarmee ook over je gezondheid en prestaties.

Boek een online training of analyse