2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam   info@physiomotion.nl   010 217 9340

Physiomotion-headers-hands.jpg

Verbeter je welzijn en prestaties
met een betere ademhalingstechniek

Ervaar optimale gezondheid en prestaties door je ademhaling te verbeteren

Ontdek hoe je ademhalingschemie en ademhalingsgedrag je fysieke, mentale en emotionele welzijn kunnen transformeren.

Samen met onze gecertificeerde specialisten van het Breathing Science Network, bieden we "state of the art" ONLINE praktische ademhalingsopleiding. Ons 'Breathing Learning Program' combineert de kennis van fysiologie met psychologie om te allen tijde een optimaal zuurstofgehalte in het lichaam te helpen bereiken. Het hele programma wordt ondersteund door het gebruik van de capnometer®, een ademend educatief instrument dat je ademhalingsgedrag en CO2-niveaus meet en je “realtime” live feedback geeft over je ademhalingsgewoonten. Neem contact met ons op voor informatie!

010-217 93 40info@physiomotion.nl →

 

Waarom de ademhaling?

Ademhaling en het effect daarvan op ons leven, zowel positief als negatief, is enorm. In ons leven leren we allemaal ademhalingsgewoonten aan. Deze gewoonten beïnvloeden ons, emotioneel en fysiek. Wanneer de ademhaling wordt belemmerd door slechte ademhalingsgewoonten, kan dit bijdragen tot, of de oorzaak zijn van, een grote verscheidenheid aan klachten. Emotionele, cognitieve, gedrags- en fysieke klachten, zoals: duizeligheid, hoofdpijn (migraine), angst, concentratieproblemen, vermoeidheid, stijve spieren, kaakpijn, moeite met ontspannen, naalden en spelden in de vingertoppen ... of gewoon het gevoel hebben dat je soms niet genoeg lucht krijgt. Deze symptomen kunnen een ernstige impact hebben op zowel de gezondheid als de prestaties op het werk, in de sport of op een professionele baan.

Wat zijn je ademhalingsgewoonten en hoe beïnvloeden deze u?

Ontdek het door je te registreren voor een persoonlijke live interactieve webinarsessie met een Certified Breathing Behavior-analist die met u zal samenwerken en het gebruik van educatieve capnografie-instrumenten om:

  • Evalueer uw ademhalingsgedrag.
  • Verzamel relevante gegevens.
  • Beveel de nodige stappen aan om uw doelen te bereiken.
  • Helpen u bij het overwinnen van disfunctionele ademhalingsgewoonten.
  • Ik verbeter je ademhalingsmechanica en ademhalingschemie.

The Breathing Science Network

Het Breathing Science Network, waar Physiomotion en de ademhalingsexperts.online bij zijn aangesloten, is een groep toegewijde professionals die gepassioneerd zijn om u de best mogelijke online ademhalingsleerservices op maat te bieden. We helpen u om disfunctionele gewoonten te identificeren en uit te schakelen die symptomen en tekorten veroorzaken die de gezondheid en prestaties in gevaar brengen, en vervolgens nieuwe ademhalingsgewoonten te leren die de ademhaling optimaliseren. U heeft de controle over uw ademhaling en dus over uw gezondheid en prestaties.

Neem contact met ons op via 010 217 9340 voor informatie over ademtherapie of klik hier om een ​​afspraak te maken.