2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam   info@physiomotion.nl   010 217 9340

Physiomotion-headers-hands.jpg

Verbeter je welzijn en prestaties
met een betere ademhalingstechniek

Ademhalingstherapie

Heb je last van ademhalingsproblemen, duizeligheid, regelmatige hoofdpijn of hartkloppingen? Dan is het mogelijk dat je verkeerd ademhaalt. Een correcte ademhalingstechniek is voor iedereen essentieel en heeft een grote invloed op je welzijn. In de sport, maar ook in je professionele leven, verbetert controle over je ademhaling je welzijn én prestaties. Door middel van ademhalingstherapie met de capnotrainer kunnen we je helpen je ademhalingstechniek effectief te verbeteren.

010-217 93 40info@physiomotion.nl →

 

Verbeter je ademhalingstechniek met de Capnotrainer

De capnotrainer® is een biofeedback-instrument dat je ademhalingsparameters kan meten met behulp van capnometrie. Capnometrie bestaat al lang in anesthesie en wordt nog steeds overal ter wereld gebruikt in operatiekamers. De ademhalingspatronen worden gemeten met behulp van een capnometer®. Het vertelt ook de CO2-niveaus die laten zien of iemand in hyperventilatie of in goede staat is. De capnometer® is in de VS opgericht door Dr. Pieter Litchfield, PhD in fysiologie en PhD in psychologie. (Www.betterphysiology.com). Physiomotion is Europese distributeur van de Capnotrainer® en de enige in Nederland die dit meetinstrument gebruikt.

Physiomotion & Mothers in Motion gebruiken sinds 2004 "capnotraining". Op deze manier kunnen onze klanten beter leren ademen om hun zuurstofniveau hoog te houden. Dit is belangrijk voor optimale prestaties tijdens werk en sport, evenals tijdens de bevalling en voor de baby! Zowel voor sporters als voor professionals in hun werk, kan ademhalingstherapie een enorm effect hebben op hun welzijn en prestaties. Het verbetert het zuurstofniveau in het weefsel, wat van groot effect is op de totale gezondheid en welzijn.

Neem contact met ons op via 010 217 9340 voor informatie over ademtherapie of klik hier om een ​​afspraak te maken.