2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam     +31 6 5262 5741    info@physiomotion.nl

02_sports.jpg

Jij stelt de doelen,
wij helpen je ze te bereiken.

Geniet van sport door sport-professionals →

We know sports.

Of het doel nu is om je gewoon gezond en vitaal te houden, wat gewicht te verliezen of betere resultaten te behalen in de sport die je beoefent, Physiomotion kan helpen je doelen te bereiken. We bieden fitness en personal training op elk niveau. Bij Physiomotion werken enkel gecertificeerde fysiotherapeuten. Met onze een diepgaande kennis van hoe het lichaam werkt kunnen we we effectieve, veilige en leuke trainingen maken die aan ieders behoeften voldoen. Van professionele atleten tot senioren. Iedereen moet van sporten kunnen genieten. Vragen of kennismaken?

Neem contact op via Whatsapp →

Do what you love.
Love what you do.

De balans vinden

Wij geloven dat een heldere geest en een gelukkig leven beginnen met een gezond lichaam. Sport kan vreugde, energie, ontspanning, kracht brengen ... zowel fysiek als mentaal. Daarom vinden we het zo belangrijk om de juiste training te bieden. Extra aandacht besteden aan biomechanica (lichaamsuitlijning) en het vinden van de juiste balans tussen jezelf pushen om grenzen te verleggen, maar deze niet te overschrijden. Hard gaan is niet altijd de beste manier om resultaten te bereiken.

Attention time

Bij Physiomotion verzorgen we personal training. Daarnaast kun je altijd naar onze sportschool komen om individueel te trainen. We hebben een aantal uren ‘Attention time’ gepland. Tijdens deze periodes is een van onze fysiotherapeuten (extra) aanwezig in de fitnessruimte voor hulp, advies en begeleiding. Weet je niet zeker hoe je de fitnessapparatuur moet gebruiken? Twijfel over één van je oefeningen of de training in het algemeen? Onze sportprofessionals staan voor je klaar!