2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam     +31 6 5262 5741    info@physiomotion.nl

[Translate to Nederlands:] senior sports rotterdam

Blijven genieten
van je favoriete sport

Senioren training Rotterdam

Met Senior Motion bieden we sport en training voor 55 plusser. Dit speciale trainingsprogramma biedt senioren de mogelijkheid om onder professionele begeleiding te trainen. We hebben onbeperkte fitness- en groepslessen speciaal voor senioren. Bij de eerste sportafspraak maken we een beoordeling van je wensen en doelen, evenals een inventarisatie van mogelijke klachten of beperkingen. Op deze manier kunnen we zorgen voor een pijnloze en effectieve training.

Start nu en blijf fit!

 

010-217 93 40info@physiomotion.nl →

 

 

Wil je: 

  • in vorm blijven zodat je actief kunt zijn met je familie en vrienden?
  • trainen (senior fitness) maar met extra hulp en ondersteuning van een professional?
  • osteoporose, hartziekten en andere gezondheidsproblemen voorkomen?
  • trainen in een schone, vrolijke, kwalitatieve en professionele sfeer?

Toezicht en begeleiding

Senior Motion is een speciaal trainingsprogramma dat senioren de mogelijkheid biedt om onder professioneel toezicht te trainen. Geniet van individuele senioren training met begeleiding. Er is altijd een sportprofessional of fysiotherapeut in onze trainingsruimte om je te helpen en ondersteunen bij uw oefeningen.

We beoordelen je wensen en behoeften voordat je begint, zodat de training is afgestemd op jouw lichaam en uw behoeften! Indien nodig maken we een nieuwe beoordeling en stellen we een nieuw programma samen, zodat je de resultaten krijgt die je wilt!

Plan een afspraak voor meer informatie →