2e Sint-Janshof 8-10 Rotterdam     +31 6 5262 5741    info@physiomotion.nl

Joost van Mierlo

[Translate to Nederlands:] Joost van Mierlo - fysiotherapeut

Origin: Nederlands
Languages: Nederlands, Engels
Expertise: Fysiotherapie, Manuele therapie, Ademhalingstherapie (CKR & BIG geregistreerd)

"Mijn expertise ligt in de 'biomechanica van het lichaam'. Analyseren waar het probleem vandaan komt en het kunnen uitleggen op een manier die iedereen denkt:" Is het zo eenvoudig? "Ja ... het is zo eenvoudig."

Samen met mijn partner Stephanie Leyh ben ik de eigenaar van Physiomotion. Ik ben fysiotherapeut, manueel therapeut en ademhalingsspecialist. Mijn passie is om onze clienten te helpen pijnvrij te worden en hen te helpen hun (sportieve) doelen te bereiken. Ik hou ervan complexe problemen oplossen, de oorzaak achterhalen en uit te zoeken waar het precies vandaan komt.

Al ruim 20 jaar behandel ik dag in dag uit, van vroeg tot laat, de meest uiteenlopende klachten. Met veel plezier behandeling ik mijn cliënten én leer ik ze hóe te trainen en te herstellen van een blessure. Mijn 'favoriete' gewricht is de schouder, vanwege de grote complexiteit, verder houd ik me garag bezig met knieklachten en de behandeling van sportblessures. Ik heb een grote liefde voor voetbal en hardlopen, sporten die ik vele jaren heb beoefend. Op het vlak van analyse heb ik een grote interesse in de echografie, en vergaande diagnose tot op weefsel niveau.

Ik ben heel recht door zee en werk methodisch met een waterdicht plan. Het oplossen van bewegingsproblemen bij mensen is mijn passie!

 

T: 010 217 9340
E: info@physiomotion.nl